Hallo!
Mijn naam is Maaike, 25 jaar en oorspronkelijk uit Oosterhout NB.
Tegenwoordig woon ik in De Moer met mijn huisdieren en paarden.
Tijdens mijn stage kwam ik voor het eerst echt in aanraking met de agrarische sector. Dit beviel zo goed dat ik er nooit meer uitgestapt ben. Sterker nog ik begon in 2012 als ZZP’er Agrarische bedrijfs- en dierverzorging en daaromheen deed ik nog van alles gerelateerd aan de agrarische sector. En hoewel het steeds moeilijker word om de sector in stand te houden in Nederland, weet ik zeker dat het de meest pure sector is die er bestaat!

In 2016 heb ik de stap gemaakt om mijn baan als Herdmanager op te zeggen en te gaan reizen. Ik ben gestart in Juni op een geiten farm in New Zealand en heb daar 3,5 maand met zeer veel plezier gewerkt. De reisverslagen vind je terug in het reisdagboek in de blog.

De termen positief, enthousiast en ondernemend passen goed bij mij. Ik denk graag in oplossingen en mogelijkheden en ga daarbij kritisch te werk. Mijn doel is om talenten te zien en te benutten in mezelf maar ook in anderen. Motiveren en uitdagen zijn tools om te groeien en te ontwikkelen. Met deze visie ben ik ook steeds meer gaan verdiepen in lifestyle ontwerp. Ik geloof dat mensen die gelukkiger zijn beter presteren, efficiënter werken en gemotiveerder zijn. Vandaar ook de keuze om de blog wat breder te oriënteren.

Veel lees plezier en wie weet treffen we elkaar ergens!

Maaike van Wanrooij