Naast voldoende hydratatie en goede voeding is sporten ook heel erg belangrijk. Veel mensen om me heen zeggen dat ze geen tijd hebben of niet leuk vinden. Daarom kan ik als eerste meteen de tip geven: Doe iets wat je leuk vind! Je kunt iets pas volhouden als je er lol in hebt. Ik ben onlangs begonnen aan bootcamp! Wat is bootcamp, voor wie en wat kan ik verwachten?

Wat is bootcamp?

Bootcamp is een training in de buitenlucht waarbij je gebruik maakt van alles wat je tegen komt en je eigen lichaamsgewicht. Je gaat onder begeleiding een uur buiten sporten. Zo doe je sit ups, squads, push ups maar ook ren je een paar minuten op tijd met of zonder tak aan een touw. Bootcamp

Wat doet het met je lichaam?

Je word fitter en gespierder. Omdat je flink zal moeten werken zul je vooruit gaan in conditie en calorieën verbranden. Ook zul je stabieler worden omdat je op verschillende ondergronden traint. Het is een mooie combinatie van Cardio en kracht training in de gezonde buitenlucht! Dus mooi meegenomen is dat je nog bruin word ook!

Voor wie is het geschikt?

Voor alle leeftijden en niveau’s! Bootcamp doe je op je eigen tempo!

Iedereen die meedoet is al een held en we motiveren elkaar als groep! Samen gaan we de strijd aan voor de beste versie van onszelf!

Voor kinderen is er een speciale Kids training! Het fijne van deze sport is dat er vaak geen abonnementen zijn maar per maand de mogelijkheid tot opzeggen en lage kosten! Zo kun je al voor 30 euro per maand onbeperkt trainen!

Waar kan ik het doen?

In vrijwel elke woonplaats is er wel een club. Ikzelf train bij Dave van Bootcamp Oosterhout. Ik ben erg tevreden over hun manier van training geven en ik kan het goed combineren met mijn werkzaamheden in Oosterhout. Wil je meer weten over deze club? Klik HIER voor de website van de club in Oosterhout!

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen