Heenreis New Zealand: We zijn los!

om 15:20 gingen we met vlucht EK0148 de lucht in opweg naar Dubai. Daarvoor nog wat probleempjes gehad: bij de controle werden we eruit gepikt door de media in mijn handbagage, daarna gooide Guus zijn boarding pass weg en vergat ook zijn jas (die later weer terug gebracht werd door iemand van de incheck)
Op dit moment van schrijven bevinden we ons net voorbij Georgië, is het buiten het vliegtuig min 48 graden celcius buiten, gaan we 579 mph vooruit, op een hoogte van 38,998 ft. Ik ben fan van de te verkrijgen info op onze super de luxe persoonlijke schermpjes. Zo zijn er zelfs board camera’s!


Dalijk in Dubai (over 1:50u) hebben we een korte overstaptijd van 1,5 uur, onze bagage wordvliegen doorgelabeld naar Auckland dus hoeven we alleen onszelf naar de juiste gate te brengen. Uiteraard plakken we de boarding pass op Guus zijn voorhoofd en zijn jas plakken we met ducktape om hem heen!
Oja! Mijn lieve vriendinnetje Perrine heeft me opgezadeld met een aantal enveloppen die ik op bepaalde tijdstippen en hoogtes mag openen met de meest rare dingen. Tot dusver een oude foto van ons samen, een sudoku puzzel en de opdracht om een lekkere vent te strikken voor een foto. Met de Sudoku heb ik nog het meeste moeite!

Aan de andere kant van de wereld!

Inmiddels is het nu 10:45 op Woensdag 29 Juni in New Zealand. Gisteren zijn Guus en ik ’s ochtends vroeg in Auckland aangekomen. Na een korte tour door Auckland en een Ferry tour naar mooie uitzicht punten zijn we in de middag opgesplitst: hij naar Silverdale en ik naar Hamilton. Daar pikte Willem Jan me op, aangekomen bij het huis eerst een rondje door de stal gedaan. De geiten staan er goed op en de lammerafdeling is in opbouw. De manier van werken is wel even wennen. Het motto ”Komt allemaal goed, is het vandaag niet dan vast wel morgen.. of overmorgen.. of die morgen” is wel even wennen haha. De lammerafdeling bestaat nu uit een opvang bak voor de net geboren, 3 tot 6 jonge groepen en een groep aan de automaat. De automaat moet nog aangesloten en getest en de afdelingen nog verder opgebouwd. Vandaag heb ik nog een dag vrij en gaan we straks wat (boeren) materialen halen. En dan kunnen we van start. Ik hoop zometeen nieuws van Guus te krijgen over waar hij nu precies uithangt. Het enige dat ik weet is dat alles ok is en dat hij een goede plaats heeft.

Word vervolgt.