Hallo!

Mijn naam is Maaike van Wanrooij, geboren in 1991 en oorspronkelijk uit Oosterhout NB.
Tegenwoordig woon ik in De Moer met mijn huisdieren en paarden.
Tijdens mijn stage kwam ik voor het eerst echt in aanraking met de agrarische sector. Dit beviel zo goed dat ik er nooit meer uitgestapt ben. Sterker nog ik begon in 2013 als ZZP’er Agrarische bedrijfs- en dierverzorging en daaromheen deed ik nog van alles gerelateerd aan de agrarische sector.

In 2016 heb ik de stap gemaakt om mijn baan als Herdmanager op te zeggen en voor een periode van 6 maanden te gaan werken en reizen in New Zealand en Australie. Mijn taak was om mee de lammerperiode op te zetten bij een geitenmelkerij in Hamilton (NZ). In dat jaar heb ik ontzettend veel geleerd over mezelf, het land, het solo reizen en communicatie met mensen over de hele wereld.

Na deze reis ben ik gaan werken als Allround tandartsassistente, (Agri) Virtual Assistant en heb ik een aantal keer op beurzen gestaan als stand assistent. Naast dit alles heb ik mijn liefde voor schrijven weer terug opgepakt en ben ik gaan bloggen voor Verrassend Veehouderij en externe bedrijven.

De termen positief, enthousiast en ondernemend passen goed bij mij. Ik denk graag in oplossingen en mogelijkheden en ga daarbij kritisch te werk. Mijn doel is om talenten te zien en te benutten in mezelf maar ook in anderen. Motiveren en uitdagen zijn tools om te groeien en te ontwikkelen. Met deze visie ben ik ook steeds meer gaan verdiepen in lifestyle ontwerp. Ik geloof dat mensen die gelukkiger zijn beter presteren, efficiënter werken en gemotiveerder zijn.

Wil je weten welke service ik jou kan bieden?

Veel lees plezier en wie weet treffen we elkaar ergens!

Maaike van Wanrooij