Persoonlijk lifestyle plan: Wetenschappelijk onderbouwd op basis van jouw genen!

Elk lichaam is anders, elk lichaam reageert anders op voeding en omstandigheden. Gelukkig zijn er nieuwe manieren om meer informatie beschikbaar te stellen over ons lichaam. Wat zou dit voor jou persoonlijk kunnen betekenen en hoe ver gaat dit?

Hoeveel diëten, foodhypes, sporten, Health tips, en zo kunnen we nog wel even doorgaan, heb jij al uitgeprobeerd of gevolgd? Hebben ze je gebracht wat je zocht? Heb je de (misschien wel beloofde) resultaten gehaald? Ik zal je meteen uit de droom helpen dat een gezonde lifestyle, afvallen of ‘’strak’’ worden niet vanzelf gaat. Het kost geduld en hard werk. Maar hard werken is niet erg als je resultaat ziet met iets wat je leuk vind om te doen toch?

We weten allemaal dat we onze suikerinname moeten verlagen en meer groente moeten eten. Dat zijn algemene richtlijnen wat betreft voeding. Maar niet elk lichaam reageert hetzelfde op voeding en omgevingsfactoren. Zo moet de een meer op cholesterol of bloeddruk letten en de ander weer extra op bloedsuiker. De een neemt slecht vitamine D op terwijl de ander daar geen problemen mee heeft.
Feitelijk is er dus geen universeel voedingsplan en dus daarom variëren de resultaten ook bij het dieet dat je wellicht geprobeerd hebt. Dat jouw resultaat minder is dan die van je buurvrouw met hetzelfde dieet wil niet zeggen dat zij daar harder voor heeft gewerkt. Misschien had jouw lichaam wel andere behoeftes of kon deze de veranderingen niet goed verwerken.

Voeding op maat

Tegenwoordig is het mogelijk om een DNA onderzoek te doen d.m.v. een thuistest. Dit is een gloednieuw concept dat nu ook voor particulieren beschikbaar is! Het Nutri- Gene onderzoek brengt jouw lichaam in kaart. Het maakt je bewust van je eigen gezondheid en welke sterke en zwakke punten jouw lichaam heeft. Deze gegevens kun je gebruiken om beter voor jezelf te zorgen en je lichaam te helpen gezond te blijven.

De informatie is binnen.. nu.. ACTIE!

Als je de juiste informatie hebt over je lichaam kun je tot actie over gaan. Je kunt zelf aan de slag gaan met je onderzoeken of een professional naar keuze inschakelen die je daarbij gaat helpen. Je zult zien dat nu je je lichaam begrijpt je kunt voldoen aan de nutritionele vraag van je lichaam. Supermarkten en online webshops bieden steeds meer voeding aan die gezonder is, zodra je weet wat en hoe je moet eten word het steeds makkelijker de juiste producten aan te schaffen. Zonder actie is er uiteraard geen resultaat, je moet het dus nog wel zelf doen!

Nutri- Gene, een uniek boek over jouw lichaam.

Mijnlabtest.nl bied de Nutri- Gene test aan. Op basis van iemands gecombineerde genetische en stofwisselingsprofiel kunnen er al aanbevelingen worden gegeven. De resultaten krijg je in een boek. Hoe gaaf is het om een heel (uniek) boekwerk te hebben over jouw lichaam!

Persoonlijk lifestyle plan, meten is weten!

Naast inzichten wil je natuurlijk ook weten waar je nu staat! Meten is weten! Met de eenvoudige bloed en speekselmonsters kun je in kaart brengen hoe je er nú voor staat! Lekker eenvoudig thuis, wel zo makkelijk in deze gekke (corona) tijden.

Wil je ook meer weten over de COVID 19  antistoffen test? Klik hier!

Wil jij ook écht aan de slag met je voeding, lifestyle en gezondheid?
Klik op een van onderstaande testen om meer te lezen!

Heb je vragen of opmerkingen plaats gerust een reactie hieronder, ik probeer zo snel mogelijk te antwoorden!

Lees ook: ”Waarom boeren vaker gelukkig zijn”

Persoonlijk lifestyle plan

Mijnlabtest.nl mogelijkheden!