Boeren cadeautips!

We herkennen het allemaal wel. De boer die alles al lijkt te hebben of juist heel eigenzinnig is in wat hij wél en wat hij niét wil. Wat kun je nog cadeau doen buiten een uitgebreid bierpakket zoals altijd? Hieronder tips voor de 5 leukste boeren cadeautips!

(Let op deze blog kan affiliate links bevatten, daarmee is het mogelijk dat ik als schrijver een kleine commissie krijg.)

Boeren cadeautip 1:

De eerste cadeautip die ik je wil geven is een artikel van de webshop ”Naam in hout”. Voor eigen vrienden heb ik hier ook wat besteld en de service was top! Ze hebben een uitgebreid assortiment met stoere mannen dingen die je zelfs kunt personaliseren met een eigen gravure! Je kunt kiezen van een houten naambord, tot een hakbijl met naam, een zakmes (handig voor de pakkentouwtjes 😉 ) of zelfs een mooie waterfles met dop (ideaal voor in de trekker)

Ook qua prijs kun je het zo gek maken als je zelf wil.

Succes verzekerd! 😉

Boeren cadeautip 2:

De tweede tip die ik je wil geven is het speciale boek ”Ode aan het vee”. Een prachtig boek met alle mooie boerderij dieren erin. Op hun website staan ook kaarten en kalenders. Iets wat iedere dierliefhebber wel kan waarderen!

Boeren cadeautip 3:

Als 3e tip wil ik je een mindset boek laten zien. Het boek is best duur (60 euro) maar geeft wel hele goede inzichten.

”Straight-Line Leadership is Dusan Djukich’s lang verwachte introductie in de krachtige wereld van Straight-Line Coaching. Hij onthuld in dit boek wat er exact nodig is voor een krachtig persoonlijk en zakelijk leven.
Of je nu een CEO, eigenaar van een klein bedrijf, sporter, of iemand bent die een verschil wil maken, je leert krachtige distincties die je onmiddellijk kunt toepassen om uitdagingen op te lossen en nieuwe resultaten te creëren. Daarnaast word je bedreven in het ondersteunen van anderen om hun uitdagingen op te lossen, en dat met precisie en kracht.”

Boeren cadeautip 4:

Als 4e tip wil ik je nog wijzen op een klein makkelijk weg te lezen boek.

De laatste Boeren cadeautip 5:

Als laatste kun je natuurlijk ook gaan voor onze super schattige sleutelhanger die je gewoon kan delen met elkaar 😉

Met deze boeren cadeautips heb je naast de ”normale” drank cadeau’s ook wat leuke variaties die zeker gewaardeerd zullen worden! Ennee…. wil je zelf ook graag wat leuks ontvangen? Tip hem dan ook even deze blogpagina (én de datum van je verjaardag of trouwdag natuurlijk)  😉

sleutelhangerset varkentjes